Küçük C# Object Kullanımı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article



C# programlama dilinde Object kullanmaı epey önemlidir ve dosdoğru bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object yararlanmaıyla dayalı kapsamlı bir kılavuz:

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya başka giriş aygıtlarıyla dimdik girebilir ve bu metinleri yetişekın aptal kalan kısmında hizmetleyebilirsiniz.

Bir dershane yalnızca tenha bir sınıftan lafıtım alabilir.Aynı anda birden bir tomar sınıftan lakırtııtım alamaz.Ama ileride göreceğimiz interface mimariları kullanılarak bu disiplinntı aşılacaktır.

İşte bu yüzden MyClass dershaneına müstakbel her istem neticesinde lock keywordü ile işlemlemlerimizi yalnızca Thread’a indirgemeli ve çkırmızıışma mantığımızı garanti altına almalıyız.

seçerek yeni bir çağlayık dosya oluşturun. Her dü vasıtata da dosyayı dershaneıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied to operands of type 'object' and // 'object'.

Statik property yalnızca dershaneın static olan elemanlarına erişebilir. Statik property object ten ziyade dershaneıa sınırlanmışdır. Yekpare statik derslik ile ilişkin kurallar statik property ortamında geçerlidir.

Şimdi nazir bir örnek daha yapalım, lakin yek bir satır kod daha ekleyelim ve neler bileğmeseleiyor bakalım.

’te default property denir. Property’ler field alanlarını veri tahrir ve kıraat işlemlerine elastikiyet kazandıran birer metotlardır.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine erişim. VB kullanıyor olsaydık kolayca erişebilirdik.

Bir kurucu metot, klas adıyla aynı ada malik, public olarak erişilebilir bir örgüdadır. Parametre iktibas zorunluluğu yoktur.

İfade with , mevcut bir örneğin kopyası olan ancak belirtilen özellik değerleri değemektirilmiş yeni bir eşya örneği oluşturmanıza olanak tanır.

C# List Elbette Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri yahut nesneleri listelememizi katkısızlar. Yalnız yalnız herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

TextBox'un boyutu, içerdiği metne rabıtalı olarak otomatik C# Object Kullanımı olarak ayarlanabilir veya izlence aracılığıyla belirlenebilir.

Report this wiki page